hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Díjátadó a pályáválasztási kiállításon
Online hírfolyam
Díjátadó a pályáválasztási kiállításon
2017. nov. 13. / 12:53

A megyei pályaválasztási kiállítás családi napján, szombaton a szervezett iskolalátogatásokon túl, számos család is felkereste Tatabányán a Kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya által szervezett kiállítást a Földi Imre Sportcsarnokban.

A továbbtanulási lehetőségeket bemutató rendezvényt három nap alatt háromezer- ötszáznál több érdeklődő tekintette meg. Szombaton adták át a kiállítás elismeréseit. Az „Év kiállítója” fődíjat és a hozzátartozó vándorkupát idén a tatai Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium nyerte el. A második helyezett a TSZC Bánki Donát - Péch Antal Szakgimnáziuma, a harmadik díjat a kömlődi Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola Hegyháti Alajos Tagintézménye kapta meg.

 

A legjobb kulturális műsorért a tatai Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium kapott elismerést Hajasné Dr. Hertelendi Valériától, a KEM KH Foglalkoztatási Főosztályának vezetőjétől. A kiállítást Dr. Szerencsés László, a Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének köszöntője zárta, aki kiemelte, hogy rekordszámú érdeklődő volt kíváncsi a pályaválasztási lehetőségekre és a kiállítók arról számoltak be, hogy a diákok céltudatosan érkeztek a standokhoz, kérdéseikből is látszott, hogy már előzetesen is tájékozódtak a leendő iskolájukról.

 

Forrás, fotó: Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara