2020. június 4. csütörtök - Bulcsú
Online hírfolyam
2018 okt. 09.
Az esztergomi körforgalomban borult fel a lopott autóval

Részegen indult meg az ivócimborájától ellopott kocsival, a körforgalom pedig nehéz terepnek bizonyult.

Vádat emelt a megyei ügyészség egy pilisjászfalui férfival szemben, aki részegen, egy ellopott kocsival az egyik esztergomi körforgalomban felborult - írja az megyei ügyészség közleménye.

 

A férfi idén május végén Esztergomban együtt italozott az autó tulajdonosával, akivel taxival mentek a tulaj dorogi lakására. A kocsi birtokosa a lakásban elaludt, amely után a férfi a tulajdonos engedélye nélkül magához vette a kocsi indítókulcsát, majd az autóval Esztergomba hajtott.

 

A szesztől kellőképpen bódult állapotban lévő, és jogosítvánnyal nem rendelkező férfi Esztergomban a Dorogi út, Kiss János vezérezredes út kereszteződésénél lévő körforgalmon egyenesen áthajtott, majd az úttest jobb oldala melletti füves területre becsapódott, és felborult.

 

A balesetben a férfinek 8 napon belül gyógyuló sérülései, míg az autóban pedig anyagi kár keletkezett. Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen az autó ellopásért és ittas vezetésért.

 

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen előéletű, a bűncselekmények elkövetését beismerő vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint a közúti járművezetéstől eltiltásra ítélje.

 

Fotó:24.hu(Illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja