2020. június 4. csütörtök - Bulcsú
Online hírfolyam
2019 jan. 08.
Egy hűtővel együtt lopta el ismerőse utánfutóját egy esztergomi férfi

Tartoztak neki, gondolta, hogy ő majd rendezi a helyzetet.

Ismerősétől lopott kétszer is egy esztergomi férfi, egy alkalommal pedig lakása bejárati ajtaját is megrongálta - írja a police.hu.

 

Tartozását akarta behajtani egy esztergomi férfi, amikor azonban ismerőse nem fizetett, úgy döntött, máshogy rendezi a számlát. Január 1-jén elment ismerőse lakásához, és elvitte a ház előtt leállított utánfutóját, a benne lévő hűtőszekrénnyel együtt.

 

Két nappal később visszatért a ismerőse lakásához, ahonnan a lépcsőházból elvitte az illető hűtőjét, majd megrugdosta lakásának bejárati ajtaját.

 

Az esztergomi rendőrök pár napon belül azonosították, és január 7-én elfogták a lopással és rongálással gyanúsítható  férfit. Az 50 éves P. István beismerte tettét. A nyomozók a férfi otthonában tartott kutatás során az utánfutót és a két hűtőszekrényt is megtalálták, amit visszaadtak a tulajdonosának. A férfi ellen lopás vétség, lopás bűntett és rongálás vétség lekövetése miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

Fotó:police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja