2020. június 4. csütörtök - Bulcsú
Online hírfolyam
2019 jan. 09.
A térségben is gondokat okozhat a hó a közlekedésben

Még havasak az utak és még a járdák többsége is nehezen járható Esztergomban.

Havas, latyakos útfelületre számíthatnak az autósok országszerte, kedden és szerdára virradóan jelentős mennyiségű hó hullott - írja az Infoesztergom.

 

Esztergomban és a térségben kedden késő délután érkezett újabb intenzívebb havazás, aminek köszönhető mára már 15 centi a hó vastagsága. A magasabban fekvő területeken, mint Dobogókő, vagy a Visegrádi-hegység még ennél is több lehet. Az utak csúszósak, havasak így a közlekedők számoljanak hosszabb menetidővel, valamint azzal, hogy az indulás előtt időt vesz igénybe az autók kiszabadítása is a hó alól - jelentett Bakos Norbert kollégánk az M1 aktuális csatornán szerdán reggel.

 

Súlyos balesetről nincs információnk, koccanások és anyagi káros ütközések viszont történtek. Kedden délután a Dobogókői úton egy őz ugrott egy autó elé, a sofőr fékezett, a mögötte érkező kocsi viszont nem tudott már megállni és így beleütközött. Nem sérült meg senki.

 

Emellett a Nagy-Duna sétányon is baleset szenvedett két autó kedden , információink szerint anyagi kár keletkezett. Dorogon pedig fának és kerítésnek csapódott egy nő kocsijával. Napközben 2-3 fok is lehet, este viszont újra 0 és mínusz 1 fokra hűl a levegő.

 

Fotó:faktor.hu(Illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja