2020. június 4. csütörtök - Bulcsú
Online hírfolyam
2019 jan. 11.
Értekezletet hívtak össze az esztergomi szemétszállítás ügyében

Január 16-án az érintett szolgáltatók részvételével munkaértekezleten tárgyalnak a szemétszállítással kapcsolatban a képviselők.

Esztergom Város Önkormányzata ezért január 16-án szerdán a Városháza nagytermébe dr. Szerencsés Gergely István képviselő, városüzemeltetési tanácsnok kezdeményezésére munkaértekezletet hívott össze, melyre a képviselőkön kívül meghívást kaptak a Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi- valamit a Jogi, Etikai és Ügyrendi Bizottságok tagjai, valamint a hulladékszállításban érintett konzorcium két tagja (Vertikál Nonprofit Zrt. és az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt) és az Eszköz Kft - írja az Infoesztergom.

 

Az Önkormányzat eddig is egyeztetett a cégek képviselőivel, Romanek Etelka polgármester-asszony január 5-i közleményében arról tájékoztatott, hogy "az egyeztetések eredményeképpen bízom benne, hogy az érintettek egyetértésben és együttműködésben hamarosan aláírják azt a szerződést, amely ismét a Vertikál Zrt. mint fővállalkozó, és az esztergomi Eszköz Kft., mint alvállalkozó együttműködésével biztosítja a szemétszállítás zavartalan biztosítását a városban".

 

A közlemény szerint Esztergom önkormányzata – ahogy eddig, úgy a jövőben is – alapelvként arra törekszik, hogy mind a kötelező, mind az önként vállalt feladatokat a legmagasabb színvonalon, lehetőség szerint esztergomi vállalkozásokkal, cégekkel együttműködve lássa el az esztergomiak javára.

 

Fotó:igom.hu(Illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja