2019. augusztus 23. péntek - Bence
Online hírfolyam
2019 máj. 13.
Egy éjszaka alatt három részeg sofőrt fogtak az esztergomi járőrök

Az egyik sofőr még balesetet is okozott, egy parkoló kocsinak tolatott neki. Egy másiknál olyan erős volt a szesztartalom, hogy azonnal ugrott a jogsi.

Az esztergomi rendőrök  május 12-én éjfél után Esztergom-kertvárosban, a Temesvári utcában ellenőriztek egy kocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további intézkedés céljából a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították - írja a police.hu.

 

A rendőrök a mérési eredmények alapján a 21 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

Az esztergomi rendőrök még május 12-én éjszaka Dorogon, a Munkás utcában található parkolóban intézkedtek, ahol anyagi kárral járó baleset történt. Egy dorogi illető autójával hátramenet következtében nekiment az ott parkoló járműnek. Az intézkedés a szonda kimutatta, hogy alkohol is volt a szervezetben, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a 30 éves férfi vezetői engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

 

A helyi járőrök ugyanezen a napon este Esztergomban, a Kiss János utcában megállítottak egy helyi autóst. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda itt is pozitív lett, ezért további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredményekre tekintettel a 47 éves nő vezető engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

 

Fotó: Hírösvény (Illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése