2023. február 2. csütörtök - Karolina
Archívum
2011 márc. 24.
Tétényinek minden fontosabb, mint Esztergom

Tétényi Éva ezen a héten sem tartja meg törvényt sértve a munkarend szerinti testületi ülést, és nem vesz részt az Adósságrendezési Bizottság munkájában, mert elutazik Maintalba, testvérvárosi látogatásra. A polgármester- asszony ismét Esztergomnak és lakosságának árt, mert ha nincs testületi ülés, nincsenek határozatok sem, megáll a munka.

Az előző városvezetés kiemelt feladatának tartotta a testvérvárosi kapcsolatok ápolását. Éppen ennek köszönhető, hogy baráti viszony alakult ki például Esztergom és Maintal között is, azonban most az esztergomiak a legfontosabbak és az, hogy Esztergom minél hamarabb kikászálódjon a Tétényi - féle csődeljárásból. Felháborítónak tartjuk, hogy fontosabb Tétényi Évának egy utazás, mint a város, amelynek polgármestere, és amelyet évekre tönkre tett. Véleményünk szerint lehetett volna ezt az utazást úgy időzíteni, hogy a polgármester- asszony megtartsa a testületi ülést, és részt vegyen az Adósságrendezési Bizottság munkájában. Tétényi Éva maintali látogatása ugyanis a döntések elmaradásához, a városi vállalkozások, az intézmények és a hitelezők bizonytalanságához vezetnek. Mivel Batyikné Csőke Ágnes múlt héten lemondott, valamint a polgármester-asszony ismét törvényt sértve nem írta alá a testület által megszavazott Szervezeti és Működési Szabályzatot nem tudjuk megtartani az elfogadott munkarend szerinti, csütörtöki testületi ülést.

 

Fidesz – KDNP frakciója Esztergom

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja