2023. február 2. csütörtök - Karolina
Archívum
2011 márc. 25.
Fidesz: Meghamisítják a hivatal adatait Tétényiék?

Péntek délelőtt Tétényi Éva emberei, V. Bence (aki villy néven írogat a szeretgom internetes portálon), és G. Balázs (aki többször nyilatkozott már a sajtóban) az önkormányzat informatikai rendszerében kutattak.

 

A két férfi a már elbocsájtott Váczy- Hübschl István és a lemondott Batyikné Csőke Ágnes jelszavával lépett be a hivatal rendszerébe. V. Bence, és G. Balázs bezárkózott a volt alpolgármesteri irodába, és csak akkor voltak hajlandóak kinyitni az iroda ajtaját, amikor felszólították őket, hogy kihívják a rendőrséget. Felmerül a kérdés, hogy milyen érdekük fűződött ahhoz, hogy belenyúljanak a hivatal informatikai rendszerébe? Adatokat szedtek le, vagy rögzítettek, esetleg meghamisították az adatbázist? Az is fontos kérdés, hogy vajon ki adott erre nekik felhatalmazást, vagy megbízást? Váczy Hübschl István és Batyikné Csőke Ágnes nem is tartózkodtak a hivatalban péntek délelőtt, mégis az ő jelszavukat használták. A Fidesz Esztergomi Szervezete ezért úgy látja, a jegyzőnek ebben az esetben kötelessége hivatalból büntetőfeljelentést tennie, és kivizsgáltatnia, hogy milyen károk érték a hivatalt.

 

Fidesz Esztergomi Szervezete

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja