2021. december 4. szombat - Barbara, Borbála
Online hírfolyam
2021 okt. 27.
Egy gázolás kapcsán szemtanúkat keresnek

Egy tehergépkocsi a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy gyalogost. Az Esztergomi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/781/2021. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A jelenlegi adatok szerint 2021. október 19-én 9 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi Esztergomban, a Kossuth Lajos utcában közlekedett. Haladása során az Arany János utca kereszteződéséhez érve a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező gyalogosnak, akit a fékezés ellenére elütött.

A rendőrség várja mindazon személyek jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy arról információval rendelkeznek.

Kérjük, hogy amennyiben bárki látta a balesetet névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Bejelentés tehető továbbá a 33-510-240-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Forrás: police.hu
Borítókép: illusztráció

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja