2022. július 1. péntek - Annamária
Online hírfolyam
2022 máj. 28.
Varga Krisztián lehet Erős Gábor utódja Szentgyörgymezőn

Varga Krisztián is indul Szentgyörgymezőn, a megüresedett önkormányzati képviselői pozícióért – derül ki Hernádi Ádám polgármester közösségi oldalán írt bejegyzéséből.

Mint ismert, Erős Gábort április 3-án a térség országgyűlési képviselőjévé választották, így le kellett mondania az alpolgármesteri pozíciójáról és a szentgyörgymezői önkormányzati képviselői mandátumáról.

"Tisztelt Szentgyörgymezőiek! Egy város jövője mindig azon múlik, hogy a város megtalálja-e jó ügyei mellé a jó embereket! Néhány hét múlva ismét választunk. Erős Gábor országgyűlési képviselő úr üresen maradt képviselői helyére kell megtalálnunk közös akarattal a legjobbat! Azt az embert, aki úgy képviseli Szentgyörgymezőt, hogy az garantálja a városrész megindult fejlesztésének folytatását. Polgármesterként a legjobbat szeretném Esztergomnak, ezért arra kérem Önöket, hogy szavazataikkal támogassák Varga Krisztiánt!" - jelentette ki Hernádi Ádám közösségi oldalán.

Borítókép, forrás: Hernádi Ádám Facebook oldala

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja