2022. december 8. csütörtök - Mária
Online hírfolyam
2022 aug. 12.
Ittas állapotban bántalmazott egy férfit Dorogon

Felfüggesztett börtönbüntetést szabhatnak ki azzal a férfival szemben, aki éjjel egy dorogi utcán verte meg a sértettet.

A vádirat szerint az egyaránt ittas állapotban lévő elkövető és sértett 2021. november 21-én 23 óra körüli időben Dorogon az utcán tartózkodtak. Az elkövető és a sértett szóváltása során a sértett férfi el kívánta hagyni a helyszínt. A támadó férfi azonban   megragadta a sértett kabátját a vállánál, annál fogva őt visszarántotta és egy alkalommal, ököllel arcon ütötte, amitől sértett a földre esett. Ezután az erőszakos férfi egy alkalommal fejbe rúgta a földön fekvő sértettet, majd lehajolt hozzá és három alkalommal, ököllel megütötte a vállát.

A bántalmazás következtében sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, ugyanakkor a bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Az esetről kamerafelvétel is készült, ami ide kattintva tekinthető meg!

Borítókép, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja