2022. december 8. csütörtök - Mária
Online hírfolyam
2022 aug. 12.
Kilenc szénabálát lopott

Szénabálákat lopott egy piliscsabai férfi Pilisszántóról. A tettes ellen most vádat emelhetnek.

Feljelentést tett a rendőrségen 2022. július 20-án délelőtt egy pilisszántói férfi arról, hogy saját tulajdonában álló mezőgazdasági területéről valaki 9 szénabálát lopott el, kára majd százezer forintra rúg.

A pilisszántói körzeti megbízott kutakodni kezdett, hely- és személyismeretét kihasználva egészen addig talpalt információk után, míg sikerült azonosítania, ki lovasíthatta meg a darabonként majd kétszázötven kilós gurigákat.

Június 26-án elfogták és meggyanúsították a cselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 48 éves piliscsabai férfit, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A szénabálákat a férfi tanyáján a rendőrök hiánytalanul megtalálták, azt tulajdonosának visszaadták, így a sértett kára teljes egészében megtérült.

A K. Péterrel szemben lopás vétségének gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a rendőrök a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadták az ügyészégnek.

Fotók, forrás: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja