2022. november 29. kedd - Taksony
Online hírfolyam
2022 szept. 30.
Forgalmirend-változás a Kis-Duna sétányon

Fasorkarbantartás miatt forgalmirend-változásra és parkoló lezárásra kell készülni Esztergomban a Kis-Duna sétányon - írja az önkormányzat a hivatalos honlapján.

A Kis-Duna sétányon a fasorok faápolási feladatainak végzése miatt szakaszos lezárásra kell számítani 2022. október 3-tól. A munkákat emelőkosaras gépjármű segítségével végzik, melynek helyigényére tekintettel, illetve a munkavégzéshez szükséges biztonsági zóna kialakítása érdekében szükséges az érintett útszakaszokat teljes szélességében lezárni és az ott található parkolókat kiüríteni.

Kérik a lakosságot, hogy a munkálatok idejére az érintett útszakaszokon parkoló gépjárműveiket az autók vagyonvédelme érdekében feltétlenül távolítsák el a munkaterületről!

A munkálatok ütemezése az alábbiak szerint történik:

  • október 3-7.: Kis Duna sétány Árok utca és IV. Béla király utca közti szakasza,
  • október 10-14.: Kis Duna sétány IV. Béla király utca és Szent Miklós utca közti szakasza,
  • október 17-21.: Kis Duna sétány Szent Miklós utca és Lőrinc utca közti szakasza,
  • október 24-28.: Kis Duna sétány Lőrinc utca és Liszt Ferenc utca közti szakasza.

A Gesztenye fasor fáinak karbantartási feladatai folyamatos munkavégzéssel kerülnek végrehajtásra, a munkaterület a gyalogosforgalom elől szakaszosan kerül lezárásra.

A fasorkarbantartással kapcsolatos észrevételeikkel Szücs Gábor (0630/9578-380) munkavezetőt vagy Boldizsár Lóránt (542-198) főkertészt kereshetik.

Kérik az arra járókat, hogy az érintett útszakaszokon az ideiglenes forgalmi és parkolási rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek!

A munkálatok elvégzésének idejére az önkormányzat a megértésüket és türelmüket kéri.

Borítókép, forrás: esztergom.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja