2022. december 8. csütörtök - Mária
Archívum
2011 febr. 17.
Fidesz- KDNP Frakció sajtóközlemény

Tisztelt Polgármester Asszony!

 

A Fidesz- frakció értesült arról, hogy a Képviselő-testületi ülésen betegség miatt, sem a Jegyző Asszony, sem az Aljegyző Úr, sem pedig a Jogi Iroda vezetője nem tud részt venni. Tudomásunk szerint a Jegyző Asszony kérte, hogy ezért halasszuk el a testületi ülést, mert így nem biztosított a törvényesség betartása, betartatása.

A Fidesz frakció eleget téve a Jegyző Asszony kérésének, nem kíván részt venni a február 17-ei testületi ülésen, mert mi is azon a véleményen vagyunk, hogy a törvényesség nem biztosított, vitás kérdésekben nem tudnánk jogi szakértők megkérdezni, amelyre az elmúlt testületi üléseken is többször igény volt.

Ráadásul az előterjesztések nagy része el sem készült, vagy tárgyalásra alkalmatlan, mert az ahhoz szükséges jegyzői, vagy aljegyzői ellenjegyzések hiányoznak az előterjesztésekről, szintén a fent említett okok miatt.

Az elfogadott munkaterv szerint a Képviselő-testület minden héten ülésezik, ezért úgy véljük, a mai napra tervezett, illetve fennmaradó napirendeket, a jövő héten tárgyalhatjuk a törvényes keretek között.

 

Steindl Balázs

Fidesz- KDNP

Frakció képviseletében

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja