2022. november 29. kedd - Taksony
Archívum
2011 febr. 05.
Európai felnőttoktatás Esztergomban

A felsőoktatás európai térsége címmel rendezett andragógiai tudományos konferenciát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Kara múlt héten az iskola tanácstermében.

A tanácskozást Gaál Endre dékán nyitotta meg, majd az új felsőoktatási törvény koncepciójáról tartott előadást Szövényi Zsolt, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatási Államtitkárság főosztályvezetője. A kétnapos konferencia megnyitóján részt vett Tétényi Éva polgármester is. Ezt követően A felnőttoktatás pozitív jövőképe című kerekasztal beszélgetéssel folytatódott a konferencia, a témában megszólalt Birher Nándor, főiskolai tanár, felnőttképzési szakértő, Borosán Beáta, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatási Államtitkárság Felnőttképzési Osztályának osztályvezetője, Madarász Sándor, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatási Államtitkárságának politikai főtanácsadója valamint, Odrobina László, a Nemzetgazdasági Minisztérium Foglalkoztatási Államtitkárságának főosztályvezetője. Másnap a magyar uniós elnökség és a szakképzés, felnőttoktatás-tájékoztató elnevezésű programmal folytatódott a rendezvény. A kar vezetősége és pedagógusai egyöntetűen kimagasló és rendkívül hasznos két napot zártak elmondásuk szerint.

 

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja