2023. február 2. csütörtök - Karolina
Archívum
2012 jún. 15.
Újabb embercsempész került a fogdába (Komárom-Esztergom Megye)

Csütörtökön újabb embert vett őrizetbe a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészet megalapozott gyanújával.

Ő már a 18. olyan személy, aki a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2012. január 1-e óta, mélységi migrációs tevékenységének köszönhetően rács mögé kerül. A Fiat Ducato-t az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán vonta ellenőrzés alá a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Szolgálata csütörtökön hajnalban.

 

A szerb felségjelzésű tehergépkocsiban 16 olyan személyt találtak a rendőrök, akik jogtalanul tartózkodtak Magyarország területén. A 4 szomáliai és 12 pakisztáni férfi Ausztriába tartott, mikor a járőrök megállították az embercsempész által vezetett járművet. A gépkocsi 41 éves szerb állampolgárságú vezetőjét embercsempészet megalapozott gyanújával vette őrizetbe a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, míg a migránsokat a kiskunhalasi őrzött szállásra szállították.

 

Tatabánya, 2012. június 15.

 

Léber Gabriella r. hdgy. Sajtóreferens

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja